De 10 beste Elementor thema’s in 2022 thumbnail

De 10 beste Elementor thema’s in 2022!

de 10 beste Elementor thema’s in 2022!

Ben je op zoek naar het beste Elementor thema? In deze blog ga ik je uitleggen wat een Elementor thema is, waar je op moet letten bij het kiezen van een Elementor thema, en geef ik een top 10 van mijn favoriete Elementor thema’s!

Elementor is een populaire plugin voor het bouwen van WordPress pagina’s. Hiermee kun je eenvoudig jouw WordPress pagina’s maken met een simpele drag & drop interface.

Vanwege de populariteit van Elementor zijn er veel WordPress thema’s speciaal gemaakt met ondersteuning voor Elementor en Elementor Pro. Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen wat het beste WordPress thema is voor jouw behoeften.

In dit artikel zal ik enkele van de beste Elementor thema’s delen die je kunt gebruiken om prachtige en professioneel ogende websites te bouwen.

Laten we beginnen!

Inhoudsopgave

wat is Elementor?

Elementor is een plugin voor het bouwen van WordPress pagina’s. Het is een van de meest populaire opties met meer dan 8 miljoen installaties wereldwijd. Elementor kwam op de voordat de bekende Gutenberg Block Editor op het toneel verscheen.

Wat is Elementor - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Tegenwoordig is Elementor verder gegroeid dan een standaard plugin. Miljoenen mensen gebruiken de gratis versie van de page builder, die meer dan 40 gratis widgets en modules bevat. Elementor geeft je zelfs toegang tot een verzameling Elementor templates om je website ontwerpen een kickstart te geven.

Als je de pro versie van Elementor gebruikt, kun je spelen met een veel bredere verzameling templates en geavanceerdere opties. Elementor Pro wordt ook geleverd met een theme builder waarmee je elk aspect van de stijl van je thema kunt bewerken. De theme builder kan bijna elk thema transformeren met Elementor.

Belangrijkste kenmerken van Elementor:

 • Drag & drop van website elementen
 • Volledig responsief ontwerp (werkt volledig op mobiel en tablet)
 • Toegang tot meer dan 40 elementen met de gratis versie van de plugin (en meer dan 90 met Elementor Pro)
 • Een brede verzameling kant-en-klare gratis en premium templates
 • Ingebouwde theme builder beschikbaar bij Elementor Pro

Prijs: de gratis versie van Elementor is een geweldige optie voor persoonlijke projecten. De Elementor pro licentie kost $49 per jaar. Je krijgt hierbij een veel uitgebreidere versie van Elementor, een toegewijde klanten support en toegang tot aanvullende elementen/templates.

Ik heb een aparte blog geschreven waarin ik Elementor en Elementor Pro met elkaar vergelijk!

Je kunt met Elementor vele soorten websites maken, waaronder portfolio’s, webshops, landingspagina’s, blogs en vrijwel alles wat je maar kunt bedenken.

wat is het verschil tussen een WordPress thema en een Elementor thema?

Elementor thema’s zijn WordPress thema’s die zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de page builder. Technisch gezien kun je naast Elementor elk WordPress thema gebruiken.

Let echter op enkele beschrijvingen van populaire WordPress thema’s. Je zult waarschijnlijk merken dat ze vaak vermelden met welke page builder ze compatibel zijn.

Dat komt omdat er veel WordPress page builders zijn om uit te kiezen. Elke page builder biedt verschillende opties en ze zijn anders gecodeerd. Een thema dat werkt met een specifieke page builder (zoals Divi, Beaver Builder of WPBakery) kan er heel anders uitzien als je het met een andere tool gebruikt, bijvoorbeeld met Elementor.

Verderop in deze blog geef ik je mijn favoriete thema’s die allemaal compatibel zijn met de Elementor page builder!

wat is een thema en waarom heeft je website een thema nodig?

Een WordPress of Elementor thema is het basisontwerp van jouw website. Het bepaalt de look en feel van jouw website. Een goed thema richt zich op meerdere aspecten, waaronder ontwerp, zoekmachine optimalisatie (SEO), snelheid en meer!

Als gebruiker is het essentieel om een ​​goed gebouwd, geoptimaliseerd thema te kiezen met goede styling- en aanpassing opties. Hierdoor kun je een mooie website bouwen zonder concessies te doen aan de snelheid van de website en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Hier zijn enkele van de key features die je kunt vinden op goed gebouwd thema:

 • Goed ontwerp en goede styling (header, footer en sidebar, enz.)
 • Lettertype
 • Kleuren
 • Widget locaties
 • Pagina layouts en templates
 • Stijlen voor blogposts en blog archieven

Al deze functies helpen je om een ​​mooie website of blog te maken.

Zonder thema is je website nooit compleet, en daarom heb je er een nodig!

waar moet je op letten bij het kopen van een Elementor thema?

Zoals je waarschijnlijk al wel weet, en waar je anders later in de blog achter gaat komen, is dat de keuze uit WordPress en Elementor thema’s echt gigantisch is. Hierdoor kan het lastig zijn om een geschikt thema te kiezen voor jouw website. Ik kan je al een eerste stap in de goede richting duwen door te vertellen waar je op moet letten bij het kopen van een Elementor thema.

 • Snelheid: Je website kan nog zo mooi zijn, en zo goed geoptimaliseerd voor SEO, maar als je website enorm langzaam is zullen je bezoekers je website ook snel weer verlaten. Ook heeft Google aangekondigd dat de snelheid van een website of webshop steeds belangrijker gaat worden om gevonden te worden in de zoekmachines. Ik raad je daarom aan om gelijk te kijken naar de snelheid van het thema.

 • SEO vriendelijk: Het is erg belangrijk dat een Elementor thema SEO vriendelijk is. Met een SEO vriendelijk thema wordt je namelijk beter gevonden in de zoekmachines en dat zorgt voor meer bezoekers. Als het goed is gaat dit op lange termijn meer aanvragen of verkopen opleveren, wat jouw bedrijf een extra boost kan geven!

 • Multifunctioneel: Er zijn allerlei WordPress en Elementor thema’s op de markt voor alle soorten verschillende doelen. Dit maakt het maken van een keuze lastig. Het kiezen van een multifunctioneel WordPress thema is daarom erg handig, omdat deze thema’s gebruikt kunnen worden voor alle soorten websites en webshops, ongeacht jouw branche.

 • Goede support: Heb je een thema gekozen en heb je vervolgens een issue? Dan wil je terecht kunnen bij een support team wat jou kunnen helpen om dit probleem op te lossen. Alle Elementor thema’s in deze blog beschikken daarom over een erg goed support team.

wat kost een Elementor thema?

Als je van plan bent om een website te gaan bouwen met WordPress en Elementor, dan vraag je je waarschijnlijk af wat de kosten zullen zijn voor een Elementor thema.

Aangezien er ontelbaar veel Elementor thema’s op de markt zijn kan ik geen exact antwoord geven. Dit is namelijk afhankelijk van het thema dat jij wilt gaan gebruiken. Voor een goed Elementor of WordPress thema heb je vaak een gratis versie met beperkte functionaliteiten. Dit is een goede manier om te bepalen of het thema iets voor jou is. Als je vervolgens verder wilt met dit thema dan raad ik je altijd aan om de premium versie van het thema te kopen om zo meer functionaliteiten te ontgrendelen. In de meeste gevallen zal dit tussen de €40 en €60 euro kosten.

Voor sommige thema’s is dit een eenmalig bedrag, maar bij andere thema’s betaal je dit per jaar om toegang te blijven houden tot de support en de laatste updates van het thema.

dit zijn de beste Elementor thema’s van 2022

In deze sectie geef ik je een kort overzicht van mijn top 10 favoriete Elementor thema’s. In de lijst zitten zowel gratis als premium opties waarmee jij jouw website helemaal naar eigen smaak kan inrichten!

OceanWP thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Met meer dan 700.000 actieve installaties is OceanWP een van de meest populaire Elementor thema’s.

Het is schaalbaar genoeg om goed te werken voor zowel kleine als grote WordPress websites. Het geeft je page builder ook een extra boost en unieke Elementor widgets om het bouwen van je website te versnellen.

wat is er goed aan OceanWP?

Naast de Elementor compatibiliteit heeft OceanWP ingebouwde functies zoals sticky headers (headers die bovenaan de pagina blijven als je scrollt), cookiemeldingen, pop-up elementen, en de optie om het thema voor klanten white label te maken. Daarom kan het een uitstekende keuze zijn voor agencies.

Enkele andere key features van OceanWP zijn:

 • Compatibiliteit met page builders – Het thema is compatibel met de belangrijkste page builders.
 • Elementor-widgets – Extra Elementor-widgets in de premium versie.
 • WooCommerce integratie – Met WooCommerce integratie kun je conversie vriendelijke ontwerp layouts voor je winkel bouwen. Zoals een snelle weergave en off-canvas filter.
 • Stick alles – Maak alles sticky op je website.
 • Popups – Deze extensie kan popup inlogformulieren toevoegen aan je WooCommerce winkel.
 • Social sharing – Toon verschillende social knoppen op blogs, pagina’s of WooCommerce pagina’s.
 • Portfolio – Met deze extensie kun je eenvoudig portfolio’s op je site bouwen.

OceanWP biedt ook aangepaste Elementor templates en volledige website demo’s. Je kunt de beschikbare templates en demo’s bekijken op de OceanWP website. Als je een fan bent van deze ontwerpen, kan het de moeite waard zijn om een premium licentie aan te schaffen.

OceanWP prijzen

Het gratis thema van OceanWP is beschikbaar op WordPress.org. Het thema biedt je echter zowel jaarlijkse als levenslange prijs opties om de premium functies te gebruiken.

 • $ 39 voor 1 website met 1 jaar ondersteuning en updates.
 • $ 79 voor 3 websites met 1 jaar ondersteuning en updates.
 • $ 129 voor 25 websites met 1 jaar ondersteuning en updates.
GeneratePress thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

GeneratePress is een populair thema voor WordPress en Elementor met meer dan 400.000 actieve installaties.

Net als OceanWP is het ook compatibel met alle belangrijke page builders, waaronder Elementor, en biedt het kant-en-klare Elementor templates om jouw website ontwerp te laten opvallen.

wat is er goed aan GeneratePress?

GeneratePress is een goed gebouwd, netjes gecodeerd en lightweight WordPress thema, waardoor het een van de snelst ladende thema’s binnen WordPress is.

Het biedt gedetailleerde design opties die je zullen helpen om:

 • Header, footer en sidebar te wijzigen
 • Header, menu’s, uitgelichte afbeelding, titel of voettekst uit te schakelen
 • De breedte van containers te wijzigen

Je krijgt ook gedetailleerde stijl opties voor kleuren en typografie (lettertypes). De lijst met functies die GeneratePress tot een van de beste Elementor thema’s maken, zijn onder meer:

 • Site bibliotheek – Je vindt tientallen vooraf gemaakte layouts met Elementor en andere page builders.
 • Typografie – Er zijn meer dan 70 typografie opties beschikbaar.
 • WooCommerce integratie – Het thema biedt kleuren, typografie en layout opties om WooCommerce winkels te bouwen.
 • Layout besturingselementen – Het is mogelijk om opvulling, marges, sidebars en andere elementen van het thema aan te passen.

GeneratePress prijzen

De gratis versie van GeneratePress wordt geleverd met beperkte functies en is beschikbaar op WordPress.org.

Het premium thema wordt geleverd met uitgebreide functies en is beschikbaar voor $49,95. Dit omvat onbeperkt sitegebruik, 1 jaar premium ondersteuning en plugin-updates.

Hestia Pro thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Hestia is een populair WordPress thema voor Elementor dat al meer dan 100.000 keer gedownload is. Het thema behoort op dit moment namelijk tot de beste WordPress thema’s en dat is niet voor niks. Het Hestia thema werkt super goed samen met Elementor wat het een erg geschikt Elementor theme maakt, en daarnaast is het thema erg veelzijdig waardoor je er alle soorten websites of webshops mee kunt bouwen.

wat is er goed aan Hestia?

Het Hestia theme is volledig geoptimaliseerd voor performance (snelheid) en SEO. Het thema is hierdoor erg geschikt voor als je goed gevonden wilt worden in de zoekmachines. Wie wil dit nou niet?!

Enkele van de beste en meest opvallende kenmerken van Hestia zijn:

 • Krachtige customizer – Hestia wordt geleverd met een krachtige customizer die meer flexibiliteit biedt om zowel eenvoudige als complexe websites te bouwen.
 • Compatibiliteit met page builders – Dit thema is compatibel met populaire WordPress page builders zoals Elementor, Divi, Beaver Builder en meer.
 • WooCommerce integratie – Het thema integreert eenvoudig met WooCommerce en helpt je bij het bouwen van een aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk website ontwerp.
 • Vooraf gemaakte demo websites – Hestia biedt kant-en-klare website layouts om websites te bouwen die jij zo kan overnemen.
 • Handige secties op de voorpagina – Prijzen en portfolio zijn twee secties die onlangs aan Hestia pro zijn toegevoegd. Met behulp van deze secties kun je jouw productprijzen en jouw werk als portfolio laten zien.

Hestia prijzen

De gratis versie van Hestia is gratis beschikbaar op WordPress.org. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​jaarlijkse of levenslange prijs te krijgen voor de premium versie.

 • $ 50 voor 1 website met 1 jaar ondersteuning en updates.
 • $ 94 voor 3 websites met 1 jaar ondersteuning en updates.
 • $ 145 voor onbeperkte websites met 1 jaar ondersteuning en updates.
Phlox thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Phlox is een populair WordPress thema voor Elementor gebruikers dat vol met features zit. Het wordt geleverd met 160+ premium elementen voor Elementor, wat helpt om de functionaliteit van jouw Elementor website uit te breiden.

wat is er goed aan Phlox?

Enkele voordelen van het Phlox thema zijn:

 • Premium elementen voor Elementor – Phlox biedt 160+ elementen voor Elementor die de functionaliteit van de page builder uitbreidt.
 • Compatibiliteit met page builders – Compatibel met de meeste populaire page builders zoals WPBakery, Elementor, etc. en biedt uitgebreide elementen voor elke page builder.
 • WooCommerce integratie – Het bouwen van WooCommerce winkels is een eenvoudig proces en het thema integreert goed met WooCommerce.
 • Kant-en-klare templates – Het thema biedt 40+ elegant ogende templates die je kunt gebruiken om websites te bouwen.
 • Live customizer – De live WordPress customizer is er om de live previews en wijzigingen te zien die je hebt aangebracht. Dit is echt super handig!
 • Portfolio indelingen – Phlox wordt geleverd met tientallen prachtige portfolio indelingen waarmee jij jouw mooiste creaties kan laten zien.
 • WPML- en RTL ondersteuning – Dit thema is 100% klaar voor vertaling en ondersteunt ook RTL (right to left) talen.

Phlox prijzen

De gratis versie van Phlox is gratis beschikbaar op WordPress.org.

De premium versie is beschikbaar op Envato Market voor $39, inclusief 6 maanden ondersteuning en levenslange updates. Er is ook een optie om de ondersteuning uit te breiden tot 12 maanden voor $10.

Neve thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Neve is een flexibel en beginners vriendelijk WordPress thema. Het werkt prachtig met Elementor en maakt het gemakkelijk om aangepaste layouts voor je website te maken.

Dit thema is al meer dan 200.000 gebruikt voor WordPress websites.

wat is er goed aan Neve?

Neve wordt geleverd met meerdere ingebouwde layouts en templates die je met Elementor kunt bewerken, waaronder:

 • RTL en meertalige ondersteuning – Het Neve thema is klaar voor vertaling met ondersteuning voor RTL (right to left) talen en meertalige WordPress plugins.
 • Configuraties op paginaniveau – Het thema biedt  gedetailleerde configuraties op paginaniveau om de Elementor ontwerpen, headers, footers en andere elementen te beheren.
 • Vooraf gebouwde demo websites – Je krijgt meer dan 80 vooraf gemaakte demo websites die je met een paar klikken op je site kunt importeren.

Neve is ook een lightweight en volledig responsive (voor mobiel en tablet) thema waarmee je voor elk doel een snel ladende website kunt bouwen.

Neve prijzen

Neve is een gratis thema die je kunt upgraden naar een premium versie met veel meer opties. De gratis versie met beperkte functies is beschikbaar om te downloaden via WordPress.org.

Je kunt echter de premium versie kopen voor betaalbare prijzen. Zowel jaarlijkse als levenslange prijzen zijn beschikbaar om uit te kiezen.

De jaarlijkse prijs begint vanaf $ 78 en loopt op tot $ 198. Dit omvat onbeperkt website gebruik, 1 jaar ondersteuning en updates. Dit is ideaal voor agencies of freelancers!

Hello Elementor thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Het Hello theme is een simpel en bijna kaal WordPress thema dat is gebouwd door de makers van Elementor zelf. Als je je website met Elementor wilt gaat bouwen en je verder niet veel nodig hebt is dit thema ideaal. Het thema heeft geen instellingenpagina en er zijn ook geen extra opties beschikbaar in de WordPress customizer zoals andere thema’s dat wel hebben.

Het ontbreken van de instellingenpagina en andere opties voor het aanpassen van het thema is misschien niet voor iedereen geschikt. Voor de echte beginners is het Hello thema daarom misschien niet de beste keuze, maar het thema is daarom wel weer enorm snel!

wat is er goed aan Hello?

Dus, wat is er goed aan het Hello thema?

 • HET thema voor Elementor – Hello is speciaal gemaakt voor en door Elementor.
 • Eenvoudig landingspagina’s bouwen – Het is gemakkelijk gemaakt om landingspagina’s te maken met Hello en Elementor Pro.
 • Snelle prestaties – Vanwege het minimalistische ontwerp is het een zeer lightweight thema. Dat zal je helpen om snel ladende websites te bouwen.

Hello is de beste optie wanneer je het gebruikt met Elementor Pro, omdat het thema geen ingebouwde opties heeft voor headers, footers, sidebars en andere secties. Het thema uitbreiden met Elementor Pro is de gemakkelijkste manier om het te doen.

Hello prijzen

Hello is gratis voor WordPress gebruikers. Maar je hebt de Elementor Pro plugin nodig om van dit lege canvas een aantrekkelijke website te maken.

Astra thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Astra is een van de meest populaire WordPress thema’s die is ontwikkeld. Astra is 100% compatibel met Elementor, maar ook met andere page builders. Gebruik je dus een andere pagebuilder als Beaver Builder of WPBakery? Ook dan is Astra een erg goede keuze. 

Astra is een lightweight en snel WordPress thema dat uit zichzelf erg weinig code bevat. Het voordeel hiervan is dat jouw website erg snel laadt, en Google jouw website makkelijker en sneller kan lezen waardoor je beter gevonden zult worden in de zoekmachines. Het thema is hierdoor erg SEO-vriendelijk.

Verder wordt het Astra theme standaard ook geleverd met een aantal demo websites. Dit zijn templates gebouwd met Elementor die jij met één druk kunt overnemen. Dit is daarom zeker een pluspunt van de combinatie tussen Astra en Elementor. Een WordPress website maken met deze combinatie is dan ook een echte aanrader!

wat is er goed aan Astra?

Astra is gebouwd met het oog op prestaties. Daarom is het lichtgewicht (minder dan 50 KB). Het wordt ook geleverd zodat je het snel kan installeren door middel van één klik.

Ons thema biedt ook uitstekende ontwerpopties voor elke afzonderlijk blog of pagina.

Enkele van de belangrijkste features zijn:

 • Elementor 2.0 compatibiliteit – Astra is volledig compatibel met Elementor, zodat je headers, footers en andere dynamische content kunt ontwerpen vanuit de page builder zelf.
 • Astra demo websites – Astra biedt vooraf gebouwde demo websites die zijn gebouwd met Elementor en andere populaire page builders, die je op jouw site kunt importeren met behulp van de add-on plugin.
 • Speciale plugin integraties – Astra heeft ook speciale integratie voor plugins zoals WooCommerce, LifterLMS en LearnDash.
 • Geweldig responsive ontwerp – Het is compatibel met resoluties voor meerdere apparaten, zoals mobiel en tablet.
 • Ingebouwde schema opmaak – Het thema voegt standaard SEO-vriendelijke schema opmaak toe, zoals broodkruimels en rich snippets.
 • RTL en klaar voor vertaling – Het is mogelijk om de website in RTL (right to left) formaat om te zetten en de hele website in meerdere talen te vertalen.

Astra prijzen

De gratis versie van Astra kan worden gedownload op WordPress.org. Premium licenties beginnen bij $47 per jaar en bieden toegang tot extra opties binnen het thema.

Met jaarabonnementen krijg je 1 jaar premium ondersteuning en plugin updates.

 • $ 47 per jaar voor onbeperkte websites.
 • $ 137 per jaar voor onbeperkte websites met WP Portfolio plugin en optionele Ultimate Add-on voor Elementor of Ultimate Add-on voor Beaver Builder.
 • $ 187 per jaar voor onbeperkte websites met alle Brainstorm Force-plug-ins.
Page Builder Framework thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Zoals de naam al zegt is dit thema specifiek ontwikkeld voor page builders. Dit thema behoort daarom ook zeker tot de beste Elementor thema’s van 2022. Het thema is erg lightweight, gemakkelijk aan te passen en biedt een enorme flexibiliteit waarmee jij alles volledig naar jouw wensen kunt maken.

wat is er goed aan Page Builder Framework?

Het Page Builder Framework wordt geleverd met veel functies, waaronder:

 • Gemaakt voor page builders – Het Page Builder Framework is compatibel met jouw favoriete WordPress page builders, zoals Elementor, Beaver Builder en nog veel meer.
 • SEO-vriendelijk: Het thema is erg SEO vriendelijk en bevat veel rich snippets.
 • WooCommerce integratie – Het integreert naadloos met WooCommerce en biedt veel aanpassingsmogelijkheden.
 • Klaar voor vertaling – Het thema is klaar voor vertaling en compatibel met WPML en andere vertaalplugins.
 • 100% mobile responsive – Het framework is 100% mobile responsive, wat betekent dat jouw website er op elk apparaat geweldig uitziet.

Page Builder Framework prijzen

De gratis versie van het Page Builder Framework met beperkte functies is beschikbaar op WordPress.org. Je kunt het gebruiken om de prestaties en functies van het thema te testen.

Je kunt ook het complete pakket premium functies krijgen voor betaalbare prijzen.

 • $ 39 per jaar voor onbeperkte websites met 1 jaar ondersteuning, updates en 20% verlengingskorting.
 • $ 248 voor onbeperkte websites met levenslange ondersteuning en updates.
Sydney thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Het Sydney thema wordt officieel aanbevolen door Elementor. Sydney is een op bedrijven gericht WordPress thema dat een breed scala aan aanpassingen biedt om websites voor kleine bedrijven en agencies te maken. Het geeft je alle tools en functies om een conversiegerichte website te maken.

wat is er goed aan Sydney?

Sydney kan eenvoudig worden geïntegreerd met de Elementor page builder en stelt je in staat om aantrekkelijke en professioneel ogende websites te bouwen.

Enkele van de beste functies die je kunt krijgen, zijn onder meer:

 • Extra pagina templates – Sydney Pro wordt geleverd met 5 verschillende templates, zoals contact, uitgelichte header, etc.
 • WooCommerce integratie – Het thema biedt integratie met WooCommerce, zodat je direct kunt beginnen met het verkopen van jouw artikelen.
 • Extra blokken voor Elementor – Het Sydney thema brengt een nieuwe set aangepaste blokken voor Elementor, zoals een tijdlijn, een nieuw werknemers blok en meer, die je kunt gebruiken om jouw pagina’s te bouwen.

Naast deze functies krijg je ondersteuning voor Google Fonts, parallax-achtergronden en sociale pictogrammen bij het thema.

wat is er goed aan Sydney?

De gratis versie van Sydney met beperkte functies is beschikbaar op WordPress.org. Om alle functies te ontgrendelen, moet je het premium-thema hebben dat beschikbaar is voor:

 • $ 59 per jaar voor onbeperkte websites met 1 jaar ondersteuning en updates.
Zakra thema - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Zakra is een multifunctioneel thema. Het is compatibel met de meeste page builders, inclusief Elementor. Om jouw leven gemakkelijker te maken, wordt Zakra geleverd met meer dan 65 templates die je kunt gebruiken in jouw page builder.

wat is er goed aan Zakra?

Net als andere Elementor thema’s heeft Zakra ook kant-en-klare demo websites die je eenvoudig via één klik kunt importeren op jouw WordPress website.

De key features die je van Zakra kunt verwachten zijn:

 • 30+ vooraf gemaakte website demo’s – Deze demo websites helpen jou om jouw website ontwerp een vliegende start te geven in plaats van het helemaal opnieuw te bouwen.
 • Klaar voor WooCommerce – Het thema is volledig compatibel met WooCommerce, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het maken van eCommerce winkels en het toevoegen of bewerken van producten.
 • Klaar voor vertaling – Het Zakra thema is geïntegreerd met de WPML- en Polylang plugin, waarmee je websites in andere talen kunt bouwen.
 • Klaar voor RTL – Het vertalen of maken van websites voor taal van rechts naar links is eenvoudig met dit thema.
 • Configuraties op paginaniveau – Dit thema biedt je gedetailleerde opties voor instellingen op paginaniveau om de Elementor ontwerpen, headers, footers en andere elementen te besturen.

Zakra prijzen

De gratis versie van het Zakra thema is beschikbaar op WordPress.org met beperkte opties.

Je kunt ook het premium thema kopen voor:

 • $ 49 per jaar voor 1 website met 1 jaar ondersteuning en updates.
 • $ 69 per jaar voor 3 websites met 1 jaar ondersteuning en updates.
 • $ 129 per jaar voor 10 websites met 1 jaar ondersteuning en updates.
 • $ 199 per jaar voor onbeperkte websites met 1 jaar ondersteuning en updates.

hoe kan ik een Elementor thema installeren?

Elementor thema’s zijn WordPress-thema’s. Dat betekent dat het installatieproces net als elk ander thema werkt.

Als je een gratis thema van WordPress.org installeert, kun je het eenvoudig opzoeken via het tabblad Uiterlijk > Thema’s > Nieuw toevoegen in het dashboard en het installeren. Hello Elementor is zelfs een van de eerste thema’s die in de zoekresultaten verschijnt. Het is een gratis thema van het Elementor ontwikkelaarsteam.

Hoe kan ik een Elementor thema installeren - De 10 beste Elementor thema’s in 2022

Voor thema’s die niet beschikbaar zijn in de standaard thema bibliotheek, kun je deze uploaden met de knop “Thema uploaden”. In dat geval moet je mogelijk ook een licentie aanschaffen als je een premium thema gebruikt.

Hulp nodig met je website, of liever de hele website uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij jouw website, of wil je toch liever je hele website uitbesteden? Neem dan contact met mij op! Dan gaan we samen de uitdaging aan om voor jou een toekomstbestendige, efficiënte website te bouwen!

Elementor vs. Gutenberg thumbnail
Vorige blog

Elementor vs. Gutenberg: welke WordPress page builder is beter?

Volgende blog

Website maken met Elementor: de ultieme gids voor beginners!

Website maken met Elementor de ultieme gids voor beginners thumbnail
Cookies
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
accepteren meer info